Гонзо вече е президент на БФС. Георги Иванов вече официално

...
 
Гонзо вече е президент на БФС. Георги Иванов вече официално
Коментари Харесай

Официално! Гонзо вече е президент на БФС

 

Гонзо към този момент е президент на БФС. Георги Иванов към този момент публично е вписан в Търговския указател като президент на футболната федерация, излиза наяве от решение на Агенцията по вписвания.

След успеха си над Димитър Бербатов на Общото заседание на клубовете,Иванов управляваше централата, само че за контакти с външни институции публично се подписваше Михаил Касабов.

Официално! Гонзо към този момент е президент на БФС 22.05.24 18:41 София под вода, мощна стихия блокира летището в столицата (ВИДЕО) 22.05.24 18:25 Пламъци погълнаха компанията производител на лекарството за намаляване „ Оземпик “ (ВИДЕО) 22.05.24 17:21 Традицията, от която Италия желае да се откаже: Храненето навън 22.05.24 17:00 Актьорът Жерар Депардийо беше упрекнат в нахлуване над фотографа Рино Барилари в Рим 22.05.24 16:57

Гонзо беше определен за поста на 15 март 2024 година, откакто предходният президент Борислав Михайлов подаде оставка. От този миг до Конгреса изпълняващ функционалностите беше Михаил Касабов.

Гонзо към този момент е президент на БФС

SafeNews напомня, че съперници на Гонзо в конкуренцията бяха Михаил Касабов, Манол Иванов, Димитър Бербатов, Петьо Костадинов, Георги Захариев и Георги Градев.

Той обаче, отвя съперниците си още на първи тур, като завоюва над 50% от гласовете на конгреса, който продължава и сега в хотел „ Маринела “, в София.

Конгресът не мина без кавги, като може би най-фрапиращият от тях бе обвързван с хора от щаба на „ бореца за правдивост и народна власт “ Димитър Бербатов.

Кандидатът за началник на БФС повдигнат с поддръжката на Кирил Петков и Асен Василев още веднъж се забърка в нечистотия, като този път неговия човек Росен Височков от „ Спартак “ Плевен се опита да направи магарии с гласовете.

С присъединяване на Височков е бил изработен опит да бъдат прикрити няколко гласа в интерес на Георги Иванов. Схемата обаче се оказала несполучлива и в последна сметка новият началник на БФС се споделя Георги Иванов – Гонзо.

 

Източник: NOVA

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР